Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.5.2 Bug.

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio znalazłem jakiegoś buga w minecraft nie wiem czy to bug czy tak ma być ostatnio sobie zbudowałem domek no dobra ide sobie po piasku patrze się a w wodzie kałamarnica się topi.Mnie to zdziwiło bo od kiedy kałamarnica się topi we własnym środowisku dlatego niewiem czy to bug czy tak ma być.Proszę o odpowiedź :D

Dodam iż 2 razy widziałem jak kałamarnica się topi 0_0

Opublikowano

No właśnie w tym problem że nie ponieważ było bardzo głęboko z 5/6 kratek w dół no i przez to sie topiła zamiast na dole pływać pływała na samej górze i topiła się.Szkoda że nie zrobiłem screenshota....

Opublikowano

Bugi Minecrafta, Zdarzaja sie wszedzie, Wez zaaktualizuj sobie minecrafta, jesli sie nie naprawi, zacznij sie z tego smiac ;p

itachikopia.png

Naruto to nie Gra, To Styl Zycia.. I Like Brutal !

Server Minecraft: f24.owncraft.pl:25032 - Wojny Gildi

Opublikowano

No ale jak jeden bug może się ukazywać ciągle teraz miałem znowu 3 bugi tym razem na multiplayer :/ jestem na wyspie a tu kałamarnica się topi... o już mam 303 postów nieźle aha i i jak usunąc tego buga? :/

Opublikowano

Masz jakieś mody czy coś? Bo jak tak, to mogą coś mylić kod gry i tworzyć różne bugi. Po usunięciu calego folderu .minecraft powinno być dobrze. Oczywiście, zostaw sobie save'y i później wrzuć je do nowego folderu MC. Minuta roboty, a powinna pomóc. Jak i to nie pomoże, to może aktualizacja 1.6 coś zdziała.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Może była tak stara że postanowiła umrzeć ? Jak zresztą każdy żywy organizm :) Pozdrawiam

Opublikowano

tez to mam xD plywa se plywa po 2 min zaczyna ja bic XDD

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...